Wednesday, October 26, 2011


Assalamualaikum dears!! (macamlah ramai yang tolong jawab salam nie,huhu)

Tak tahu apa yang sedang saya sibukkan. Blog nie pun dah hampir bersawang, tapi nasib baik sempat bertindak. keh3x...

Tadi masa tengah belek2 posts lama2, baru saya perasan. Banyak rupanya post saya yang tak sempat dipublish. Hampir 10 jugak bila dikira balik. Saya tersenyum sendiri (dah macam orang 'kureng',hahaha). Herm...saya pun tak tahu di mana diri saya menghilang. Duduk di rumah, dah jadi macam mayat hidup. Saya rasa otak saya pun dah makin tumpul. Huh!

Malasnya mengarang...:P Oleh kerana saya tak mahu janakan lebih banyak draft, baik saya post je yang ini walaupun tanpa tajuk. *bertuah punya blogger!!* Lain kali jelah baru update kesah terkini. Inipun dah dapat 'kerja' baru. Takpelah, at least saya tak duduk sajje bak kata seseoran:')

Babay^_^

2 comments:

Ain::Zai::Ta said...

memang bertuah punya blogger!!
'kerja' apakah tu?
taip keja k.arda ea?? ;p

k.mie said...

hehe...mmg bertuah pn:)

alhmdulillah kje k.arda tu dh siap.hepi rase^_~