Wednesday, January 18, 2012

:: Bukan Takziah ::


Perasaan bercampur-baur.

Semalam tak berpeluang untuk online. Jadi laman muka buku tak sempat dibuka dan tak tahu mana sahabat yang dapat tawaran J-Qaf untuk pengambilan 2012.

Hari nie bila buka, alhamdulillah. Syukur kerana semua yang menghadiri temuduga hati tu diterima. Tumpang bangga dan gembira. Sungguh. Rasa macam saya pula yang mintak J-Qaf tu. Mungkin kerana ramai sangat kawan2 yang bersungguh merebut peluang J-Qaf. Tapi setakat yang saya tahu, mereka belum tahu di sekolah mana mereka akan ditempatkan. Semoga dapatlah mana2 sekolah yang mereka doakan. Yelah, sebab ada orang yang tak mahu keluar negeri. Yang mintak ke luar negeri pun ada. Jadi terpulang, all the best je yang mampu saya ucapkan.

Bunga nie untuk korang!! Nak post bunga betul pun takut layu sebelum sampai. Hoho:P


Tahniah!!! :-)

Sebenarnya di sebalik keputusan J-Qaf nie, ada sesuatu yang mungkin merubah hala hidup saya. Sebab itu saya juga seolah2 tertunggu2 keputusan nie walaupun saya tak mohon J-Qaf. Dan bila keputusan dah diumumkan, saya mula percaya 60%. Mungkin tempat saya di situ.

Saat ini, sangat terasa kasih sayang Allah bersama saya. Dia tidak mengizinkan saya terus hanyut dalam khayalan dan fitnah dunia. Semoga...langkah saya seterusnya akan membuka lembaran baru dalam hidup saya...yang sebenar2nya, dalam dakapan rahmat dan redha-Nya.

Insya-Allah kheir.

6 comments:

QurrataQalbiey said...

nak bunga betul.. :P

Ain::Zai::Ta said...

This flower is for you..
open it!!!!!and a flying imaginesmile..cak!!!!

miEha said...

bunga BERSIH tu!!

lain mcam je bunyi tu..
kak umo dokleh blake ke

miEha said...

i*

Nadhirah said...

kak umiiii !!! nanti kaboo lah ape yg berita gumbira tuuu..hehehe miss u my sis !! :D

arju sa'adah said...

syah: bersyukurla dgn apa yg ada.hoho:P

jijah:haha...comel je org bg bunga nie:)

mieha: dokleh belake tu gane?ambe dop phm.hehe

nadh: berita gembira apakah??nadh la yg kne kabo dulu..^_^

miss u all laaaaa!!!(",)